Un incendiu violent a cuprins miercuri la prânz mai multe anexe dintr-o gospodărie a orașului Broșteni. Alarma a fost dată în jurul orei 12.30 chiar de către proprietar, un bărbat de 57 de ani care a sunat la 112. La locul incendiului au ajuns în scurt timp pompieri ai Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Broșteni, care au intervenit cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor ardea o construcție anexă care îngloba bucătăria de vară, un garaj și o magazie de lemne, existând pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Incendiul a fost lichidat după aproape 3 ore de luptă cu focul, în flăcări fiind distrusă construcția anexă, care a ars pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, focul degradând și aparate electrocasnice, obiecte de mobilier, materiale textile și altele.

După lichidarea ultimelor focare pompierii au stabilit că focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric deteriorat. Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit și restul anexelor gospodărești ale familiei.