Procurorii Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava, au ridicat și 8 bolizi cu ocazia perchezițiilor de joi din dosarul șpăgilor de la Serviciul Permise și Înmatriculări. Este vorba de mașini în valoare de zeci de mii de euro fiecare, unele având drept an de fabricație 2020, iar cele mai vechi fiind din 2016.

Potrivit Ziare.com, una dintre mașini este un Suzuki Vitara. Această mașină ar fi ajuns în folosința lui Mihai Martin, ofițerul Serviciului Județean Anticorupție Suceava, și ar fi fost primită de la comisarul-șef Radu Ionuț Obreja, șeful Compartimentului Regim Permise de Conducere și Examinări din cadrul SPCRPCIV Suceava.
Printre mașinile găsite la percheziții se numără și un Volkswagen Arteon, fabricat în 2020. Lista mașinilor confiscate mai cuprinde un Audi A4 Limousine, un BMW seria 7 740D xDrive, în valoarea de circa 90.000 de euro, un Audi Q7, în valoare de 60.000 de euro, Mercedes-Benz Viano, Audi A6, un Mercedes-Benz GLE - de peste 70.000 de euro şi un Volkswagen Golf tunat.