Comisarul Victor Ivașcu, adjunctul la nivel național al Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, a fost trimis la Suceava pentru a evalua activitatea serviciului șubrezită serios de arestările operate săptămâna trecută după acțiunea inițiată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

”Am adus suplimentar 5 polițiști, doi de la DRPCIV central și trei din județele învecinate, respectiv Vaslui, Neamț și Iași, și cred că ne vom descurca să asigurăm în perioada următoare toate serviciile publice. Toate persoanele care nu sunt în atenția anchetatorilor sunt la serviciu, cu mențiunea că actul de conducere al instituției va reveni pentru o perioadă de 30 de zile comisarului-șef Marin Petrache, șeful serviciului Permise și Examinări din cadrul structurii centrale a DRPCIV”, a arătat comisarul Victor Ivașcu.

Acesta a mai precizat că se va încerca în cel mai scurt timp reluarea activității Serviciului Permise și Înmatriculări Suceava la parametrii de dinainte de perchezițiile efectuate joia trecută de procurorii DNA.

”Vom face o evaluare a întregii activități pentru a afla ce merge și ce nu merge, iar până la finalul săptămânii persoanele care trebuiau să-și desfășoare diferite activități la noi vor fi anunțate când vor fi reprogramate. Astăzi (n.r. – ieri) au venit și persoane care nu aveau programare și încercăm să vedem dacă le putem prelua dosarele”, a mai spus comisarul Victor Ivașcu.