Poliția de la Secția Rurală Mălini a primit spre punere în executare un mandat prin care un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Horodniceni, Constantin Bogdan Hreamătă, a fost condamnat la 9 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis. Polițiștii nu au putut pune mandatul în aplicare dintr-un motiv simplu.

Condamnatul este închis în Penitenciarul Iași din luna octombrie a anului trecut, în urma unei condamnări definitive la 4 ani de închisoare pentru tentativă de omor.

Constantin Bogdan Hreamătă și-a lovit un vecin cu toporul în cap, în curtea acestuia din urmă.

În octombrie 2019, un bărbat în vârstă de 42 de ani, Ioan M., a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, în comă profundă, după ce a fost lovit de mai multe ori cu toporul în zona feţei, în propria curte, de un vecin. Victima şi agresorul s-au luat la ceartă în timp ce îmbăiau oile, iar din cauza consumului de alcool s-a ajuns la agresiune.

Agresorul a pătruns cu un topor în mână în curtea vecinului, unde s-a luat la harţă iniţial cu soţia şi fiul minor al bărbatului de 42 de ani. Acesta din urmă a intervenit, moment în care a fost atacat şi lovit cu toporul.

Ioan M., bărbatul în vârstă de 42 de ani, a fost preluat de o ambulanţă cu leziuni grave la cap, plăgi la nivelul scalpului prin agresiune repetată cu un topor.

El a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost preluat de medici cu diagnosticul preliminar de comă de grad III-IV. Deși a fost în stare gravă, bărbatul de 42 de ani s-a recuperat.

Agresorul, Constantin Bogdan Hreamătă, a fost judecat în stare de libertate, sub control judiciar, pentru tentativă de omor. Atât Tribunalul Suceava, cât și Curtea de Apel au stabilit aceeași condamnare.