Oferte speciale și o bogată varietate de flori, fiecare cu povestea ei, dar și multe accesorii găsiți în această perioadă la Depozitul de flori și accesorii de pe strada Viitorului nr. 7A, la parterul blocului Civica, din cartierul Obcini - municipiul Suceava (telefon: 0743 823 887). Reprezentanții depozitului de flori și accesorii din cartierul Obcini ne-au spus căofertele lor se adresează atât angrourilor, firmelor de aranjamente florale, cât și florăriilor. La acest depozit de flori și accesorii veți găsi și un raport bun preț-calitate, ceea ce contează foarte mult pentru orice cumpărător.

Zeci de flori proaspete, o gamă largă de plante, cu mărimi și culori diferite, flori la ghiveci, vă așteaptă în depozitul din cartierul Obcini, unde veți găsi și un personal amabil, care vă poate ajuta în alegerea celor mai potrivite flori, dar și în alegerea accesoriilor care pot fi un plus de frumusețe în amenajarea unui spațiu.

Este deja primăvară și suntem mai dornici ca oricând să ne facem un univers al nostru, plin de culoare, de parfumuri, un loc pe care să-l îndrăgim și care să ne ofere un confort deosebit. Și florile au acest rol important în viața noastră, de oferă bucurie. Sau ne dorim ca acest spațiu idilic să ne fie creat, cu ajutorul florilor, de către șefii noștri, de către administratorii firmelor în care ne desfășurăm activitatea.

Cei care vor să cumpere mai multe flori, pentru a le oferi doamnelor și domnișoarelor de 8 Martie, pentru a înfrumuseța un spațiu sau care vor să cumpere cantități mari de flori pentru a le vinde propriilor clienți, prin magazinele proprii, pot să apeleze cu încredere la depozitul de flori și accesorii din cartierul Obcini, unde îi așteaptă prețuri corecte și marfă de calitate.

Sunând la telefonul 0743 823 887, puteți foarte ușor să intrați în legătură cu angajații Depozitului de flori și accesorii de pe strada Viitorului nr 7A, la parterul blocului Civica, pentru a face comenzi și pentru a solicita informații despre oferta bogată de flori din această perioadă.