Cinci oameni au fost răniți într-un accident rutier produs în urma coliziunii violente dintre două mașini produse pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, la Poiana Stampei. Cei cinci erau turiști aflați în tranzit, trei dintr-o familie din Botoșani și doi dintr-o familie din Maramureș. Accidentul s-a produs în dimineața zilei de 1 mai, în jurul orei 9.30.  

Din primele cercetări ale poliției rezultă că un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Darabani - Botoșani, în timp ce conducea o Dacia Duster, pe direcția Vatra Dornei către Bistrița, a pierdut controlul într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, mașina intrând în derapaj și pătrunzând, pe sens opus, într-un autoturism Skoda condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Ariniș, județul Maramureș.

Pompierii militari de la Vatra Dornei, care s-au deplasat de urgență la fața locului cu echipaj SMURD și cu autospecială cu descarcerare, au constatat că nu sunt persoane prinse în interior, însă mai multe acuzau leziuni.

Au fost răniți în urma accidentului trei ocupanți ai Daciei Duster (doi adulți și o fetiță de 4 ani) și cei doi soți din Maramureș care se aflau în celălalt autoturism.

Pentru transportul victimelor la spital au intervenit și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Ambii șoferi au putut fi verificați cu etilotestul, rezultând că nu au consumat alcool.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.