Curățenia în locuințe sau în spațiile de lucru reprezintă un factor important în păstrarea sănătății noastre și a întregii familii, iar tapițeriile pot înmagazina în interiorul lor germenii care o pot afecta în timp. Chiar dacă nu sunt vizibile cu ochiul liber, tapițeriile sunt pline de bacterii, germeni, acarieni, praf, resturi de mâncare și diverse pete, iar firma CleanArt are soluții pentru îndepărtarea lor.

Canapeaua reprezintă o piesă importantă a locuinței, este o investiție considerabilă și nimănui nu-i surâde ideea să cumpere una noua la 2-3 ani. De aceea, îngrijită corect puteți să îi păstrați aspectul și funcționalitatea o durată îndelungată de timp. Există multe scenarii prin care canapeaua ajunge să se murdărească, uneori pare chiar inevitabil să se păstreze curată. Fie că este din piele, velur, catifea, material textil sau piele ecologică, ea are nevoie de îngrijiri diferite.

Partea bună o reprezintă faptul că ea poate fi curățată relativ ușor, prin intermediul serviciilor oferite de firma CeanArt din Suceava. Specialiștii companiei sucevene care asigură servicii de curățenie au și timpul și soluțiile cele mai potrivite în funcție de fiecare pată în parte.Soluțiile de curățat împreună cu apa dedurizata sunt pulverizate adânc în suprafețe textile sub presiune și apoi sunt extrase împreună cu murdăria dizolvată. Procedeul durează în funcție de mărimea canapelei, dar și de tipul de murdărie. Canapeaua poate fi utilizată la doar câteva ore după procesul de curățare.

CleanArt este specializată în servicii profesionale de curățare și igienizare pentru o gama larga de canapele, scaune tapițate, tapițerii auto sau mochete. Serviciile complete de curățenie a firmei se adresează spațiilor de locuit precum și celor comerciale, având soluții și pentru exterioarele clădirilor vitrate.

Sunt oferite servicii de curățare a mochetei și tapițeriei din locuințe, camere de hoteluri, pensiuni și restaurante, ozonizarea mașinilor prin eliminarea mirosurilor și purificarea instalației de aer condiționat, curățenie după constructori sau în urma unor amenajări interioare. Pentru toate aceste operațiuni sunt folosite cu pricepere aspiratoare cu injecție-extracție pentru spălat mocheta și tapițeria, aspiratoarele cu abur sau alte instrumente cu productivitate. Scopul lor este ca serviciile de curățenie oferite  clienților să fie însoțite de seriozitate, responsabilitate și de încredere. Cei interesați pot obține informații la telefon 0740 357924 sau de pe site-ul firmei, www.cleanartsuceava.ro.