O mașină de la o firmă care efectua marcaje rutiere a fost măturată de pe șosea, în urma impactului cu un tir. Accidentul s-a petrecut marți, în jurul orei 15.30, la Cumpărătura, unde a mai avut loc un accident și luni. 

Pompierii militari transmit că, în urma coliziunii, autotrenul a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un stâlp de pe marginea drumului, aflat într-un lan de porumb iar utilajul a ieșit în decor, remorca acestuia fiind făcută bucăți, pe partea carosabilă.

Din fericire, accidentul nu pare să fi avut consecințe grave. Cei doi șoferi implicați în accident au fost evaluați de personalul SMURD, fiind conștienți și cooperanți și aparent fără leziuni. 

Autoutilitara cu inscripția marcaje rutiere aparține unei firme care prestează lucrări de acest gen pentru administratorii de drum. Mașina nu se afla la ora accidentului însă la lucrări de marcaj rutier.  

La fața locului au intervenit pompierii militari cu modulul SMURD (autospeciala cu echipament pentru descarcerare și ambulanță SMURD)