O componentă importantă în dotarea mașinii, parbrizul trebuie păstrat întotdeauna într-o stare bună pentru experiențe cât mai plăcute. Atunci când  acesta suferă însă avarieri ce îngreunează sau împiedică vizibilitatea conducătorilor auto, este necesară înlocuirea în cadrul unui service autorizat, cu experiență.

Este vorba despre un element care asigură un suport structural de proporții autovehiculelor, de asemenea îndeplinind o serie de funcții în cazul accidentelor rutiere.

  • Este cel care împiedică pasagerii ce nu poartă centura în caz de impact să fie aruncați pe carosabil. Numărul celor ce supraviețuiesc unui astfel de accident și trec prin parbriz este unul destul de mic. Așadar, instalarea unui parbriz corespunzător este necesară.
  • Este suportul necesar in cazul in care se declanșează airbag-ul din dotarea mașinii. Totodată devine o barieră în caz de accident între airbag și exterior.
  • Asigură protecția plafonului contra zdrobirii, pentru a nu ceda în caz de accident. Lipsa unui parbriz rezistent și adecvat montat reprezintă un pericol asupra vieții pasagerilor.

Și altele sunt situațiile în care un parbriz montat de profesioniști își dovedește eficiența în cazul unui accident rutier. Așadar, acolo unde este necesară o astfel de înlocuire, serviciile de montaj parbrize Suceavatrebuie realizate numai în cadul unui service autorizat.

Un reper pentru posesorii de autovehicule din Suceava, dar și din împrejurimi este Master AutoGlass. Propune servicii de montaj atât pentru autoturisme, cât și camioane, direct în service, cât și la domiciliu.

Experiența de peste 15 ani recomandă Master Autoglass, alături de calitatea și profesionalismul cu care activează, precum și pentru garanția oferită pentru lucrările prestate.

Avantajele clientului privind montarea parbrizului la Master Autoglass

Pentru fiecare lucrare constând în montarea de geamuri realizată de specialiști, se oferă o garanție de 2 ani. Acest loc dispune de soluții complexe, cu un portofoliu ce include un stoc complet de produse originale. Indiferent de tipul autoturismului deținut, Master Autoglass se pliază pe nevoi, având 5000 de parbrize, geamuri laterale, lunete. După posiblitatea financiară și preferințe, aiciclienții beneficiază de servicii personalizate.

În cazul celor ce nu dispun de timpul necesar pentru a veni cu mașina la service, specialiștii se deplasează la domiciliu. Este un serviciu la îndemână, necesar în nenumărate cazuri.

Timpul de execuție al lucrărilor este de până la 4 ore, în funcție de complexitatea acestora, de timpul de montaj. Se respectă cu promptitudine programul de montaj stabilit. Poate fi vorba despre un timp de montaj de 50 de minute, valabil în cazul autovehiculelor cu parbriz în cheder și până la 4 ore valabil în principiu pentru autoutilitare si autoturisme.

Specialiștii atrag atenția asupra faptului că după  montajul parbrizului, timp de 24 de ore până când soluțiile utilizate se usucă total, autoturismul nu se spală, nu se urcă pe elevator și nu i se va face inspecția tehnică .

Alte informații utile pentru cei interesați de astfel de servicii pot fi oferite din partea specialiștilor Master Autoglasspublicului interesat. Detalii cu privire la costuri, la timpul de realizare a lucrării de monaj, dar și alte aspecte ce țin de această sferă de servicii se oferă gratuit clienților.