Unul dintre cei patru oameni morți în groaznicul accident rutier petrecut ieri dimineață pe E 85, între Movilița și Sinești, în județul Ialomița, este sucevean. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 6.45. În accident au fost implicate două microbuze care s-au lovit frontal, după ce unul dintre șoferi a pătruns pe sens opus, cel mai probabil pe fondul oboselii la volan.  

Unul dintre șoferii decedați se numește Liviu Eremie și ar fi din comuna Ipotești, fiind tatăl a cinci copii.

Celălalt microbuz, cel de culoare albă, era condus de un bărbat din Ialomița, care aducea acasă, după tura de noapte, trei femei care lucrau la o brutărie din Capitală. Și acest șofer și două din cele trei femei au murit în teribilul accident rutier, care se adaugă unui șir de carnagii rutiere care s-au petrecut în acest an pe E 85, care leagă Suceava de București. La finele lunii iulie, pe E 85, între Bacău și Adjud, la Răcăciuni, a avut loc un accident cu șapte decedați, în care și-au pierdut viața o suceveancă și doi dintre copiii ei.

„În această dimineață (n.r. miercuri dimineață), în jurul orei 07:00, pe DN 2, între localitățile Movilița și Sinești s-a produs un accident de circulație ca urmare a coliziunii dintre 2 autoutilitare și un autoturism. În urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 4 persoane decedate. Pentru preluarea răniților la fața locului a venit un elicopter SMURD. Se desfășoară cercetarea la fața locului. Traficul este blocat”, a transmis ieri dimineaţă IPJ Ialomița.