Într-o vreme erau la mare căutare casele impunătoare, de mari dimensiuni, gândite și proiectate în așa fel încât să adăpostească sub același acoperiș două, ba chiar și trei generații.

Oamenii însă și-au schimbat total optica odată cu trecerea timpului și introducerea pe piață a unor concepte inovatoare de construcție, în așa fel încât o casă să reprezinte cu adevărat un cămin în sensul propriu al cuvântului și nu doar o clădire consumatoare de resurse în care să nu te simți cu adevărat „acasă”.

Unde mai pui la socoteală și faptul că o casă de dimensiuni mai mari implică mult mai multe costuri, atât pe partea de proiectare, cât și pe partea de producție propriu-zisă.

Smart Home Concept, cu pagina oficială smarthomeconcept.ro, este o firmă de proiectare construcții civile care a fost înființată în 2009 și care oferă servicii complete de arhitectură, urbanism, design interior și consultanță tehnică, serviciile firmei adresându-se atât persoanelor fizice, cât și celor juridice.

Echipa este formată majoritar din oameni tineri, talentați și se implică conștiincios în tot ceea ce fac. De asemenea, sunt la curent cu toate legile în vigoare în domeniul construcțiilor.

Datorită lor, autorizația de construire se obține într-un timp mult mai scurt, iar termenele de execuție se respectă întocmai.

 

Fiecare proiect este tratat cu seriozitate maximă

Echipa de la Smart Concept tratează fiecare proiect cu mare seriozitate și profesionalism, indiferent de complexitatea acestuia, deoarece își dorește să satisfacă toți clienții chiar și cei cu gusturi mai exigente.

În echipă se află arhitecți și ingineri, verificatori și experți tehnici experimentați care au în comun pasiunea pentru construcții și dorința lucrului bine făcut.

Proiectele de case propuse de Smarthomeconcept.ro se bucură în prezent de o mare popularitate, datorită felului în care se îmbină conceptul inovativ cu cel arhitectural, compartimentarea adecvată a spațiului locativ și folosirea unui consum optim de materiale în așa fel încât produsul final să aibă o eficiență energetică ridicată.

 

Cataloage de case oferite pentru vizionare

Pentru că uneori clienții nu se pot decide asupra felului în care va arăta casa visurilor, echipa Smart Home Concept pune la dispoziția celor interesați un catalog de case care îi va ajuta să ia o decizie bună. Ulterior, proiectul ales va fi prezentat în imagini 3D, care va oferi o imagine completă a felului în care va arăta locuința la final.

În catalogul de oferte aici găsim proiecte de case mici Iasiși nu numai, proiectele de case executate pot fi cu etaj sau fără, cu mansardă, case duplex, case la parter, case mici, proiecte foișor etc.

 

Proiecte de case mici, în plină dezvoltare

Proiectele de case mici sunt ideale pentru tinerele familii aflate la început de drum care își doresc un spațiu de locuit doar al lor sau pentru cei care caută o casă de vacanță complet utilată.

O casă mică cu curte are o serie de avantaje printre care și un cost redus de construcție, dacă din motive de buget nu se dorește adăugarea unui etaj. Proiectul va fi personalizat în funcție de nevoile fiecărei familii.

În cazul apariției unui nou membru al familiei echipa de la Smart Concept oferă soluții pentru extinderea numărului de camere, lucru mai dificil de realizat în cazul altor tipuri de case.

Contact: office@smarthomeconcept.ro