Festivalul „Zilele Teatrului Matei Vișniec” 2022, care începe de vineri, 20 mai, cu un program diversificat, desfășurat pe durata a 10 zile, are incluse o mulțime de evenimente cu intrare liberă (inclusiv concerte, teatru), dar și evenimente la care accesul se face contra-cost.

Cel mai mic preț stabilit pentru evenimentele din cadrul festivalului este cel al spectacolelor de teatru pentru copii - 10 lei.

Pentru concertele din programul festivalului, tariful de acces este de 40 de lei de persoană, sau 20 de lei, cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari.

La spectacolele de teatru prețul biletelor este de 50 de lei sau 25 de lei cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari.

Pentru spectacolele „Concert de folk” (22 mai), „Love me Tinder” (24 mai), „Cum am mâncat un câine” (26 mai) și „Frânturi” (27 mai) – performance dance și pictură live, intrarea este liberă.

Pentru cei care vor să vadă toate spectacolele de teatru din programul festivalului, fără grija de a cumpăra bilete la fiecare din ele și cu o reducere considerabilă, există și varianta abonamentelor.

Costul unui abonament este de 200 de lei și include accesul la cele 7 spectacole desfășurate în sala de teatru, reducerea obținută fiind de 150 lei.

Abonamentul include acces la:

- premiera TMMSV „Întoarcerea acasă”, de Matei Vișniec (20 mai);

- „Revizorul” de N.V. Gogol, regia Alexandru Grecu – Teatrul Satiricus Ion Luca Caragiale Chișinău (Republica Moldova) (22 mai);

- „Istoria comunismului povestită pentru bolnavi mintal” – Teatrul Național Mihai Eminescu Chișinău (23 mai);

- „Dosarele Siberiei” - Teatrul Național Mihai Eminescu Chișinău (24 mai);

- „Iona” de Marin Sorescu – Teatrul Nottara București (26 mai);

- „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale – TMMSV (28 mai);

- „Tăcerea dintre noi” cu Katia Pascariu – Jeune Theatre National (JTN) Franța și Centrul de Teatru Educațional Replika București (29 mai).