Smartphone-ul este un gadget nelipsit din viața noastră de zi cu zi, iar modelele de pe piață se schimbă continuu, în funcție de noile apariții. Fie că vechiul tău telefon s-a stricat, fie că vrei să pui mâna pe ultimul model apărut, o variantă prin care poți face acest lucru, dar și să economisești în același timp, este achiziționarea unui telefon second hand.

Economisește atunci când îți cumperi un telefon nou

La Yzzy.ro găsești smartphone-ul preferat într-o stare excelentă, la un preț mult mai mic decât al unui telefon nou. Ai de ales din zeci de modele de la cele 7 mărci prezente pe site, pentru a ține pas cu moda fără a face cheltuieli peste buget. Accesează acest magazin online vanzari telefoane second hand pentru a alege dintr-o gamă variată de telefoane second hand sau recondiționate.

Fiecare comandă plasată beneficiază de transport gratuit, iar în cazul în care nu ești mulțumit de produs poți opta pentru retur în maxim 14 zile, cu restituirea banilor.

Calitate verificată

Fiecare produs este testat, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic. Toate telefoanele care pot fi achiziționate de pe site sunt verificate în detaliu de către specialiști, astfel încât să te poți bucura de o experiență plăcută atunci când coletul ajunge la tine.

La plasarea comenzii, vezi în descriere exact criteriile pe care telefonul le-a îndeplinit atunci când a fost testat, pentru a nu întâmpina surprize neplăcute. Specialiștii de la YZZY iau în calcul toate detaliile, de la zgârieturile de pe ecran, până la durata de viață a bateriei, și oferă un preț corect în funcție de evaluarea produsului. În plus, YZZY oferă garanție pentru toate telefoanele vandute, întocmai unui telefon ca nou, proaspăt achiziționat din magazin.

Scapă de telefonul vechi

Fie că dorești să-ți reînnoiești telefonul, fie că vrei să-l vinzi pe cel vechi mai întâi, poți face asta oricând prin intermediul aceleiași platforme - Yzzy.ro. Tot ce trebuie să faci este să urmărești pașii de pe site. Întâi verifică direct pe site dacă telefonul tău este eligibil, cu ajutorul codului IMEI care te informează dacă telefonul este blocat sau a fost declarat furat.

Ce trebuie să faci apoi este să ștergi datele personale și să resetezi telefonul din fabrică, să înlături folia, husa, cartela SIM și cardul, pentru a-ți proteja informațiile. După ce te-ai asigurat că telefonul este pregătit, împachetează-l astfel încât să poată fi transportat cât mai sigur cu putință și YZZY va trimite un curier să-l ridice. 

După verificarea stării telefonului de către echipa de specialiști, vei primi o ofertă pe care o poți accepta sau refuza. Totul se desfășoară cu acordul tău pentru că tu ești vânzătorul, însă cu un minim de efort din partea ta, căci prin vânzarea telefonului pe YZZY ești scutit de întâlnirile incomode cu posibilii cumpărători, economisești timp util și scapi de grija vechiului telefon primind suma corectă pentru acesta.

Pentru a-ți cumpăra telefonul mult dorit, dar și pentru a-l vinde pe cel vechi de care nu ai nevoie, accesează magazinul online Yzzy.ro!

Contact: contact@yzzy.ro