Salonul Queen Elisabeta își așteaptă clienții cu promoția lunii: reduceri de 50% la epilare definitivă cu laser alexandrite și laser dioda, cu eficiență maximă.

Ambele lasere au caracteristici care le fac eficiente pentru tratamentul de îndepărtare a părului nedorit de pe corp. Principala caracteristică a acestui tip de laser este lungimea de undă. Laserul diodă are lungimea de undă mai lungă decât laserul alexandrite. Laserul diodă funcționează cu lungimea de undă de 800-810 nm, iar laserul alexandrite are lungimea de undă de 755 nm.

Ședințele de epilare definitivă cu laser diodă se pot face şi vara, prin comparație cu alte aparate de generații mai vechi care nu permit acest lucru. Singura restricție este legată de faptul că după o şedință de epilare definitivă cu laser diodă nu este recomandată expunerea la soare patru zile. Nu pot să beneficieze de epilare definitivă cu laser diodă, care este un aparat medical, femeile însărcinate, femeile care alăptează şi persoanele care au probleme cardiace.

Pentru mai multe detalii, telefon: 0748 279 422.