Părți din Marele Secret s-au aflat în tradițiile orale, în literatură, în diferite religii și filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima dată, toate părțile Secretului au fost reunite într-o revelație incredibilă, care va transforma viețile celor ce o trăiesc.

Din această carte, veți învăța cum să folosiți Secretul în toate aspectele vieții dumneavoastră - obținerea banilor, păstrarea și redobândirea sănătății, relațiile interumane, fericirea și în orice interacțiune pe care o aveți în această lume. 

Veți începe să înțelegeți puterea ascunsă, nefolosită, care se află înlăuntrul vostru și această revelație poate aduce bucurie fiecărui aspect al vieții dumneavoastră.

Secretul cuprinde înțelepciune de la învățători din vremea noastră - bărbați și femei care au folosit-o pentru a dobândi sănătate, bunăstare și fericire. Aplicând cunoașterea Secretului, ei aduc la lumina întâmplări captivante de vindecare a unor boli, de redobândire a sănătății, de depășire a unor obstacole și de obținere a ceea ce mulți oameni ar considera imposibil.

Marele Secret a fost transmis de-a lungul epocilor, a fost mult râvnit, ascuns, pierdut, furat și adus cu mari sume de bani. Acest Secret vechi de secole a fost înțeles de câțiva dintre cei mai importanți oameni din istorie: Platon, Galileo Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein - alături de alți inventatori, teologi, oameni de știință și mari gânditori. Acum, Secretul a fost dezvăluit lumii. Pe măsură ce aflați Secretul, veți ajunge să știți cum să aveți, să fiți ori să faceți tot ceea ce doriți. Veți ajunge să știți cine sunteți cu adevărat. Veți ajunge să cunoașteți adevărata măreție care vă așteaptă în viață. 

Sursa: www.libris.ro