Ce se întâmplă cu banii noștri? Ne amenință colapsul economic? Peste tot în lume, guvernele încearcă să prevină falimentul de stat, băncile se bazează pe garanțiile autorităților, întreprinderi mari dispar peste noapte.
Cine se ocupă de banii cetățenilor? Cine garantează pentru economiile și pensiile noastre, pentru educația copiilor noștri? Ce leagă prețul pâinii noastre, cea de toate zilele, de cursul dolarului?
Dirk Muller, profesionist cu experiență în domeniul bursei, ne dezvăluie împletirea misterioasă a politicii cu finanțele: Cum sunt cosmetizate datele „oficiale”. Cum se falsifică rata inflației și numărul șomerilor. Cine are interesul să ascundă realitatea. Cine câștigă din asta. De ce sistemul nostru financiar merge din criză în criză. Ce trebuie să se schimbe din acest punct de vedere. El elucidează motivele crizei și demască mistificatorii, sugerând în același timp cele mai sigure căi de a vă salva averea și evidențiind șansele de care ar trebui să profitați în cursul crizei. Manualul de criză, în versiunea sa actualizată și adăugită, poate deveni pentru dumneavoastră un manual de profit. Contează numai cum veți pune în aplicare ceea ce veți afla.

Sursa: www.ishop.ro