Cei 106 delegaţi pe care Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD îi va avea la Congresul PSD din data de 10 martie a.c. vor vota pentru realegerea lui Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte al PSD. Rezoluţia de susţinere a lui Liviu Dragnea la funcţia de preşedinte al PSD a fost adoptată în unanimitate la Conferinţa Judeţeană extraordinară a PSD Suceava, care s-a desfăşurat în data de 2 martie la Cacica.

„Analizând cu responsabilitate şi luciditate situaţia socio-economică, politică şi decizională în care se află România, constatăm că Partidul Social Democrat şi România au în continuare nevoie de un lider profesionist, vizionar şi responsabil, care să poată să se afirme ca o personalitate semnificativă în plan naţional şi global. Ţinând seama de întreaga activitate politică desfăşurată de Partidul Social Democrat, de la precedentul Congres al PSD până în prezent, de rezultatele alegerilor din decembrie 2016, de rezultatele obţinute în cele 14 luni de guvernare, de modul în care se implică în creşterea nivelului de trai al cetăţenilor români, precum şi de situaţia politică actuală”, delegaţii la Conferinţa Judeţeană extraordinară a PSD Suceava au decis susţinerea lui Dragnea pentru un nou mandat la conducerea partidului.

Social-democraţii suceveni apreciază că Liviu Dragnea, „prin experienţa sa politică şi implicarea constantă în apărarea dreptului cetăţenilor români la o viaţă decentă, într-o societate democratică, este cel mai semnificativ exponent al luptei social-democraţilor pentru o Românie solidară şi progresistă”, conform unui comunicat de presă remis de PSD Suceava.