Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu acuză PSD Suceava că a făcut cu Liviu Dragnea „un târg în defavoarea sucevenilor”, cedând „onoarea şi demnitatea” pe „funcţii primite de la Dragnea”. „PSD a devenit o oligarhie roşie ahtiată după bani, funcţii şi privilegii. Statul Paralel este o invenţie grotescă, dar Statul Mafiot este o realitate sumbră livrată de Liviu Dragnea. La fel ca Nicolae Ceauşescu, al cărui demn continuator este, Liviu Dragnea vrea puterea totală doar pentru el, în detrimentul naţiunii şi al interesului general”, afirmă deputatul liberal.

Votul împotriva moţiunii de cenzură iniţiată de opoziţie este catalogat de Gheorghiu drept „o rezoluţie de susţinere totală a condamnatului Liviu Dragnea”, preşedintele PSD care „a căutat timp de doi ani formula perfectă a celui mai incompetent Guvern al României din toate timpurile şi, din păcate pentru România, a reuşit cu brio”. „Codul Penal a devenit Codul Penalilor, creşterea economică pe primul trimestru din 2018 este zero, iar ROBORUL a trecut de 3%. De la Bruxelles a venit vestea că PSD sabotează constant regiunea Moldovei: Uniunea Europeană pune la dispoziţia României fonduri pentru construcţia de autostrăzi, inclusiv pentru cele din regiunea Moldovei, dar Guvernul PSD refuză să depună proiectele”, declară Bogdan Gheorghiu.

Acesta consideră că PSD Suceava se află într-o mare eroare, deoarece sursa puterii social-democraţilor nu este Liviu Dragnea, ci electoratul sucevean. „Electoratul sucevean a aşteptat de la PSD Suceava autostrăzi în Moldova, şosea de centură, investiţii consistente guvernamentale şi private, programe guvernamentale de creare de noi locuri de muncă, împăduriri masive, toalete moderne şi apă caldă în şcolile de la ţară, noi facultăţi şi specializări la universitatea suceveană, cămine studenţeşti noi, cartiere ANL moderne pentru tineri, o administraţie publică suplă şi eficientă, o imagine puternică şi demnă a României în lume”, consideră Bogdan Gheorghiu, care mai spune că Liviu Dragnea ar fi trebuit să îşi ceară scuze sucevenilor care au avut încredere în el şi au votat PSD pentru realizarea obiectivelor enumerate anterior. ”Liviu Dragnea îşi cere scuze infractorilor din penitenciare pentru că nu a reuşit să-i elibereze încă. Iar PSD Suceava este în totalitate solidar cu Liviu Dragnea, iar nu cu sucevenii cinstiţi. Între Europa şi Teleorman, PSD Suceava a ales Teleormanul. Ruşine, PSD Suceava”, le-a mai transmis deputatul PNL social-democraţilor suceveni.