Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a criticat iniţiativa ministrului Finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici, care vrea ca românii care înregistrează întârzieri la plăţile către bugetul de stat să facă închisoare.

„Recent, ministrul narcisist al Finanţelor Eugen Orlando Teodorovici, care a declarat public că şi-ar dori şefia Organizaţiei de Femei a PSD, a propus ca cetăţenii români care întârzie o lună cu plăţile către stat să facă 6 luni de puşcărie. Acest lucru demonstrează că PSD este un partid social-democrat doar cu numele deoarece principala preocupare a guvernării a fost doar îndestularea şi crearea de privilegii doar pentru clientela de partid, oamenilor simpli aruncându-le doar firmituri”, a precizat Bogdan Gheorghiu, care a mai adăugat că PSD renunţă la social-democraţie şi devine oligarhie.

El a precizat că PSD a vânturat în aceşti ani tot felul de proiecte de amnistii fiscale şi penale, tot felul de înlesniri şi avantaje fiscale pentru grupurile de interese afiliate partidului, iar cetăţenilor de bună-credinţă PSD le propune puşcăria. Deputatul PNL de Suceava consideră că ar fi momentul ca Eugen Orlando Teodorovici să fie demis din poziţia de ministru şi să fie obligat să-şi mute „numerele de circ ieftin” de la Ministerul de Finanţe la sediul central al Partidului Social Democrat.