„Concert împreunat cu dans”

Sâmbătă, la 17 Faur, va avea loc, în sala <Otelului Central> din Suceava, un concert împreunat cu dans dat de <Reuniunea învăţătorimei române pentru districtul Suceava>. Damele sunt rugate a apăre, după putinţă, în costum naţional, iar domnii în redingotă. Întrarea, 2 coroane de persoană. Începutul, la orele 8 şi jumătate seara”.

„Viaţa Nouă”, Anul I, nr. 6, 10 Februarie 1912.

 

„Noutăţi în magazine”

În afara magazinelor noi, care s-au deschis de curînd în oraşul Suceava,  numeroase magazine din cele vechi sînt renovate şi dotate cu mobilier modern. Astfel, nu de mult, magazinul de încălţăminte uşoară de pe strada Karl Marx a fost înzestrat cu mobilier nou. Cu prilejul <Lunii albiturilor>, care se desfăşoară între 1-29 februarie, magazinele textile numărul 1 şi 2 din oraşul Suceava, <Magazinul noutăţilor> din Iţcani şi magazinul <Ţesături> din cartierul Burdujeni au pus în vînzare diferite sortimente de ţesături din bumbac pentru garnituri de pat şi lenjerie”.

„Zori noi”, Anul XVIII, nr. 5053, Suceava, 12 Februarie 1964.

 

„Creşte gradul de urbanizare”

„La direcţia de specialitate a Consiliului popular judeţean s-a conturat rezolvarea definitivă a problemei canalizării municipiului Suceava, în actualul cincinal. Lucrarea de instalare a unui canal colector face parte dintr-un complex de măsuri menite să consolideze versantul de Est al oraşului şi să regularizeze cursul pîrîului Cetăţii. În final, un important brîu de rezistenţă din beton va încorpora şi artera canalului, al cărui şantier se va deschide în acest an”.

„Zori noi”, Anul XXV, nr. 7201, Suceava, Februarie 1971.