Dacă Adi Baciuc şi Laurenţiu Gahniuc s-au impus pe teren în confruntările cu Gavril Vârvara şi Radu Ulea, Codruţ Popescu a câştigat fără luptă duelul de ieri, beneficiind de neprezentarea lui Corneliu Morari. În programul zilei de astăzi sunt programate alte trei partide.

La Cupa Monitorul 2016 participă nu mai puţin de 182 de jucători din judeţul Suceava, care se întrec la patru categorii de concurs, Secundară, Principală, Elită şi Veterani. Turneul se va derula până la sfârşitul lunii septembrie, la bazele sportive Unirea şi IRE, interval de timp în care se vor disputa un număr record de 992 de meciuri. Mai trebuie precizat că ediţia din acest an va cuprinde, în premieră, şi două secţiuni noi, rezervate femeilor şi copiilor.

Sponsorul principal al Cupei Monitorul este societatea Aqua Carpatica, la bunul mers al competiţiei mai aducându-şi aportul SUCT, Conbucovina, Holzindustrie Schweighofer, Calcarul Pojorâta, Alma Viva, Inter Conti, Centrul de reconversie auto GPL - Suceava, Lusek, Caparol, Padrino, Florconstruct, Tipografia Celestin şi Decathlon.

 

Rezultate înregistrate ieri în Cupa Monitorul:

Gavril Vârvara - Adi Baciuc

Sec. Semi. II, Seria I

Baza UNIREA

7-6, 6-3

Radu Ulea - Laurențiu Gahniuc

Sec. Cons. I, Seria I

Baza UNIREA

6-4, 4-6, 2-6

Corneliu Morari - CodruțPopescu

Sec. Cons. II, Seria I

Baza IRE

0-6, 0-6 wo

 

Programul zilei de miercuri:

Miercuri, 24 august, ora 10.00

Cătălin Săcrieru - Cristi Dușa

Sec. Lemn I, Seria II

Baza UNIREA

Miercuri, 24 august, ora 15.00

Gabriel Toderaşcu –Ovidiu Busuioc

Elită, +40, Semifinală

Baza UNIREA

Miercuri, 24 august, ora 17.00

Constantin Moldovan –Cioban Leonte

Princ. Retr. II, Seria I

Baza UNIREA