Cea de-a VIII-a ediţie a Campionatului judeţean de minifotbal pentru old-boys „Ambro” va debuta pe data de 6 septembrie, în locaţia devenită deja tradiţională, care este Baza sportivă „Gârla Morii” din lunca Sucevei. Competiţia se adresează practicanţilor de minifotbal nelegitimaţi, cu vârsta minimă de 35 de ani. Dintre echipele aflate pe tabloul întrecerii campionatul trecut au confirmat până acum participarea Ambro-Autobest HQ, Brădet, Inter Conti, Vivendi, Euro Express Full, Valexin, Concordia, Artra, Urşii, Eco Optic, Thermonet, Crama cu Ştaif şi Soldori Trans Iaslovăţ. De asemenea, la acest moment există şi trei formaţii noi care şi-au manifestat dorinţa de a se înscrie în viitoarea ediţie de campionat, este vorba de mai vechea noastră cunoştinţă Paulcor-Mediterana Rădăuţi, o grupare alcătuită din cadre didactice de la Universitatea „Ştefan cel Mare” şi o alta care-l va avea antrenor-jucător pe fostul mare fotbalist sucevean Dorel Bernard.

Lista înscrierilor rămâne deschisă până pe data de 1 septembrie, iar echipele sau jucătorii interesaţi să se alăture acestei comunităţi sportive pot obţine mai multe detalii la numerele de telefon 0740.786.444 sau 0740.169.622.

Precedentele şapte ediţii ale Campionatului judeţean de minifotbal au revenit formaţiilor Revine (trei titluri), Inter Conti (trei titluri) şi Crama cu Ştaif.

Ca şi până acum, sponsor principal al campionatului a rămas societatea Ambro, un nume cu tradiţie în minifotbalul sucevean din ultimii 20 de ani, implicate activ în organizarea competiţiei fiind, de asemenea, Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.