Zilele trecute, staţiunea Mamaia, de pe Litoralul Mării Negre, a găzduit Internaţionalele de seniori ale României, care reprezintă cel mai puternic turneu de tenis pentru veterani din ţara noastră. La întrecerea din acest an a participat şi un grup de suceveni, format din Viorel Negru, Dumitru Negru, Ovidiu Busuioc, Ovidiu Donţu sau Gavril Vîrvara. Cel mai bine s-au descurcat fraţii Dumitru şi Viorel Negru, care au ajuns să joace finala probei de dublu a categoriei +50 de ani, ceea ce reprezintă o performanţă remarcabilă.

În aceeaşi perioadă, la Mamaia s-a disputat şi un turneu Tenis Partener de Categoria Gold, acolo unde un alt sucevean, Mihai Ududec, s-a clasat pe locul al doilea în concursul de Nivel 6. Acelaşi Ududec s-a remarcat şi în urmă cu două săptămâni, după ce a reuşit să se impună într-un turneu din acelaşi circuit, susţinut de municipiul Cluj-Napoca.

 

Au început înscrierile pentru turneul Tenis Partener de la Suceava

Tot referitor la tenis, vă informăm că şi Suceava va fi gazda unui turneu Tenis Partener Gold, în intervalul 2-4 septembrie, aceasta fiind a patra întrecere de acest fel care se dispută în acest an la Baza sportivă „Unirea”. Competiţia va avea în program nu mai puţin de şase concursuri, patru la simplu şi două în proba de dublu, la turneele Tenis Partener participanţii fiind împărţiţi pe mai multe niveluri, în baza unor criterii de valoare. „Îi aşteptăm la teren pe toţi tenismenii suceveni, pentru că în mod sigur vor onora competiţia şi mulţi sportivi de pe întreg cuprinsul ţării. Sper ca vremea să ţină cu noi, iar întrecerea să fie o reuşită”, a declarat profesorul Mihai Pop, managerul turneului.

Cei care doresc mai multe relaţii, le pot obţine la numărul de telefon 0745.820.918, însă înscrierile se pot face şi pe site-ul oficial al competiţiei, www.tenispartener.ro.

Această întrecere este organizată de Clubul Sportiv Select, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Tenis, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Clubul Sportiv Municipal Suceava şi cotidianul Monitorul de Suceava.