Doi suceveni au triumfat împreună cu echipa de juniori sub 17 ani a clubului Dinamo Bucureşti în finala Cupei Elitelor. Alex Longher şi Ciprian Cheia au ridicat trofeul deasupra capului la finalul meciului disputat ieri, la Voluntari, împotriva celor de la Miercurea Ciuc.

Elevii antrenaţi de Sorin Bucuroaia s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de  Răducan, în minutul 48, și Brocea, în minutul 82.

Dacă Alex Longher a fost titular şi a evoluat aproape tot meciul, Ciprian Cheia a evoluat în ultimele minute pentru Dinamo.

Cei doi jucători provin de la clubul Sporting Suceava, iar Alex Longher s-a alăturat grupării din Ştefan cel Mare în urmă cu 4 ani, în timp ce Ciprian Cheia a ajuns la clubul bucureştean un an mai târziu.

La meciul de la Voluntari au asistat 50 de suporteri, printre care și Gabriel Torje. Suporterii „câinilor” au cântat și i-au încurajat pe dinamoviști și la începutul partidei au scandat împotriva echipei din Miercurea Ciuc. Toți jucătorii formației ciucane erau de etnie maghiară și nimeni nu vorbea română.

La partidă au asistat Ionel Dănciulescu, Florin Bratu, Vlăduț Munteanu, Daniel Isăilă, Cristi Balaj dar și șeful scouterilor de la Dinamo, Marius Iorga.

Cei doi suceveni îşi pot trece în palmares un nou trofeu la finalul săptămânii viitoare. Pe 2 iunie este programată finala campionatului naţional al juniorilor sub 17 ani, acolo unde Dinamo va înfrunta formaţia CSU Craiova, partida urmând să se desfăşoare pe terenul formaţiei Juventus Bucureşti.