Siretul Dolhasca, formaţie care beneficiază de una dintre cele mai moderne baze sportive din judeţ, și-a anunţat intenţia de a se înscrie în Liga a IV-a. Constantin Ferariu, fostul fundaș al Ceahlăului și al Rapidului Suceava, va ocupa funcţia de antrenor-jucător, acesta fiind, de altfel, responsabil din partea primăriei cu toată activitatea sportivă din oraș.

„Sută la sută vom participa în eșalonul al patrulea în viitoarea ediţie de campionat. Ar fi fost păcat să nu facem acest pas ţinând cont de condiţiile de care beneficiem aici. Chiar și cei de la formaţia de Liga a III-a CSM Roman, pe care i-am invitat la noi pentru un meci amical, au rămas impresionaţi de ce au găsit la Dolhasca. Suntem o echipă tânără, care se bazează doar pe jucători din zonă. Beneficiem de sprijinul primăriei din localitate și al Consiliului Local și sper să facem o figură frumoasă în Liga a IV-a”, a declarat Ferariu.

În cadrul pregătirilor pentru viitorul sezon, Siretul Dolhasca a susţinut la mijlocul săptămânii un meci amical în compania celor de la CSM Roman. Mult mai experimentaţi, romașcanii, la care a evoluat și fostul mijlocaș al Forestei, Constantin Aeroaiei, s-au impus la final cu 2-1, după ce gazdele au deschis scorul prin reușita lui Vali Grădinaru. A fost un test util pentru cei de la Siretul, care mai au programate în intersezon încă două amicale: pe 23 iulie, pe teren propriu, cu Recolta Fântânele, și pe 20 iulie, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Pe data de 13 august, stadionul din Dolhasca va găzdui confruntarea dintre Bucovina Rădăuţi și Viitorul Liteni, din cadrul Supercupei AJF.