Revenită în Liga a III-a, echipa de fotbal CSM Bucovina Rădăuţi se află în perioada de pregătire precompetiţională. Echipa pregătită de suceveanul Daniel Bălan va intra de astăzi într-un cantonament de şapte zile, pe plan local, la Rădăuţi, în care se va pune accent în special pe pregătirea fizică. Tot în această perioadă, singura reprezentantă a judeţului Suceava în eşalonul trei al fotbalului românesc va încerca să încheie discuţiile cu toţi jucătorii pe care vrea să-i aducă la Rădăuţi şi să definitiveze lotul cu care va aborda ediţia 2017-2018 de campionat.

„Vom face un stagiu de pregătire centralizată de o săptămână la Rădăuţi, cu două antrenamente pe zi. În prima parte vom pune accentul doar pe pregătirea fizică şi pe forţă, iar în a doua parte vom trece la cea tehnico-tactică, în care vom avea şi mai multe meciuri de pregătire. Tot în această perioadă sperăm să rezolvăm situaţia cu jucătorii cu care suntem în discuţii şi astfel să ne putem definitiva lotul. Suntem în tratative şi cu un jucător din Rădăuţi, Armand Sfichi, fotbalist ce a fost şi la Liga I”, a explicat atacantul rădăuţenilor Iulian Ionesi.

Marţi, de la ora 16.00, CSM Bucovina Rădăuţi va juca un nou meci de pregătire, la Târgu Neamţ, cu echipa CSM Paşcani. Duminică, în ultima zi a cantonamentului, rădăuţenii vor disputa un nou meci test, dar pe teren propriu, de la ora 11.00, cu echipa Sănătatea Darabani, formaţie antrenată de sucevenii Radu Caşuba şi Victor Găluşcă, ce a promovat şi ea în Liga a III-a şi va fi adversara rădăuţenilor şi-n campionat.

Pe 9 august, CSM Bucovina Rădăuţi va juca în turul I al fazei naţionale a Cupei României, împotriva unui adversar pe care nu l-a aflat încă. Pe 13 august, elevii lui Daniel Bălan vor juca SuperCupa pe judeţul Suceava cu Viitorul Liteni, pe stadionul din Dolhasca, pe 19 vor merge în Republica Moldova, unde vor juca returul întâlnirii amicale cu FCM Ungheni, iar pe 26 august au programat turul doi din Cupa României, asta dacă vor trece de turul I.

Noul sezon al Ligii a III-a va începe pe 26 august, dar ţintarul nu este făcut încă, deoarece federaţia aşteaptă clarificarea situaţiei echipelor cu probleme din Liga II-a, între care se află şi Foresta Suceava.