de la Poiana Negri nu s-au regăsit mai mulți jucători de bază din turul campionatului. Oficialii grupării par să dea credit în continuare jucătorilor străini, strategie care a început să fie pusă în practică încă din startul campionatului.

Ultimul jucător sosit sub comanda lui Florentin Petre este Moussa Konate, un fundaș central francez  de 1.90 metri. În vârstă de 23 de ani, Konate a fost format în Hezagon de gruparea Le Mans, mai având CV formații precum Auxerre (Franța) și Carev Dvor (Macedonia, Liga I).

Moussa Konate este al cincilea fotbalist străin care s-a alăturat lotului Forestei în această iarnă.

De departe cel mai titrat dintre ei este atacantul francez Loic Kharoubi, un fotbalist cu o carte de vizită impresionantă. În vârstă de 25 de ani, Kharoubi are în portofoliu formații cunoscute precum Valenciennes și Dunkerque din Franța, Al Gharafa (Qatar), Catanzaro și Brescia (Italia), Samsunspor (Turcia) sau Bolton Wanderers (Anglia). Kharoubi vine după o accidentare serioasă la genunchi și intenționează să-și relanseze cariera în România. Sub comanda lui Florentin Petre se mai află bulgarul Ivan Georgiev Makriev, precum și moldovenii Mihai Negură, fundaș stânga, și Oleg Lupușor, mijlocaș central, ambii în vârstă de 23 de ani, de la Speranța Nisporeni.

Acești jucători urmează a fi verificați în cele patru meciuri test pe care gruparea suceveană le va susține în intersezon, după cum urmează: cu Sănătatea Darabani, pe 6 februarie, cu Bucovina Rădăuți, pe 9 februarie, cu Știința Miroslava, pe 14 februarie, și cu Aerostar Bacău, pe 17 februarie.

Campionatul Ligii a II-a se va relua pe data de 24 februarie, Foresta urmând să întâlnească pe Areni formația Dacia Unirea Brăila, într-un joc contând pentru etapa a XXII-a.