Din cauza ninsorilor care au făcut terenurile din zonă impracticabile, fotbaliştii Forestei pregătesc meciul de campionat cu Academica Clinceni în balonul de la Complexul Zamca. Antrenamentele nu se desfăşoară, aşadar, normal, având loc pe suprafaţă sintetică şi pe un teren de mici dimensiuni. Mai mult antrenorul Florentin Petre are bătăi de cap suplimentare şi ca urmare a problemelor de efectiv. Astfel, mijlocaşul Ruben Sumanariu este scos din calcule pentru partida de sâmbătă din cauza cartonaşului roşu încasat în meciul din runda precedentă, cu Metaloglobus Bucureşti. Alţi trei jucători sunt accidentaţi în acest moment şi se încearcă recuperarea lor în timp util. Pavel Săcrier şi Marius Matei n-au evoluat, de altfel, nici în etapa trecută, în vreme ce Andrei Cerlincă s-a pricopsit cu entorsă la gleznă şi nu a participat la antrenamentele echipei în această săptămână.

 

Gazonul de pe Areni a fost curăţat şi se prezintă bine. Totul e să nu mai ningă

În altă ordine de idei, muncitorii de la stadion şi de la Domeniul Public au terminat ieri de curăţat suprafaţa de joc de pe stadionul Areni în perspectiva meciului de campionat pe care Foresta îl va susţine sâmbătă, pe teren propriu, în compania grupării Academica Clinceni.

„Operaţiunea a durat trei zile şi a fost efectuată manual pentru a nu compromite gazonul care este foarte moale şi nu ar fi suportat intervenţia utilajelor. Acum nu ne rămâne decât să sperăm că nu va ninge din nou, astfel încât suprafaţa de joc să se poată prezenta în bune condiţiuni la ora meciului din etapa a XXVI-a”, a declarat Neculai Grosu, administratorul stadionului Areni.

După partida cu Academica Clinceni urmează pentru Foresta restanţa de la Piteşti, cu FC Argeş, care va avea loc la jumătatea săptămânii viitoare, miercuri, pe 28 martie. După joc, sucevenii vor rămâne în aceeaşi zonă geografică pentru că sâmbătă, pe 31 martie, au programat meci la Mioveni, în cadrul rundei a XXVII-a. După acest tur de forţă, trupa pregătită de Florentin Petre va reveni pe Areni pe 6 aprilie, pentru derby-ul cu FC Hermannstadt, cea mai bună echipă din Seria I.