În scurt timp va debuta ediţia a XI-a a Campionatului Judeţean de minifotbal pentru old-boys. Competiţia adresată practicanţilor de minifotbal nelegitimaţi, cu vârsta minimă de 35 de ani, care sunt îndrăgostiţi de mişcarea în aer liber şi dornici să socializeze, va începe mai exact pe data de 11 aprilie. Nu mai puțin de 15 formații au confirmat prezența pe tabloul de concurs, este vorba de Artra, Autobest HQ, Betty Ice, Bucovina, Centru Vechi, Concordia, Eco Optic, Euro Express Full, Galacticii, Inter Conti, Thermonet, Urșii, Valexin, Vivendi și debutanta Arsenal. Printre jucătorii din campionatul de old-boys se regăsesc nume cu rezonanță din istoria fotbalului sucevean, precum Dorin Goian, Mihai Guriță, Ovidiu Ciobanu, Neculai Grosu, Claudiu Velescu, Florin Apetri sau Dinu Oniu.

Ședința delegaților echipelor participante și tragerea la sorți a meciurilor din viitoarea ediție de campionat va avea loc miercuri, 4 aprilie, cu începere de la ora 18.00, la Restaurantul Gârla Morii.

Ca o noutate, trebuie precizat că începând din acest an competiția are un nou sponsor principal, este vorba de societatea Baracuda, cel mai cunoscut nume din România în domeniul articolelor de pescuit. Pe această cale, organizatorii doresc să mulțumească fostului partener, Ambro Suceava, pentru cele zece ediții de colaborare.

Campionatul județean de minifotbal pentru old-boys va beneficia în continuare de sprijinul Asociației Județene de Fotbal, al Direcției Județene pentru Sport și Tineret și al cotidianului Monitorul de Suceava.

Gazda întrecerii rămâne pe mai departe Baza sportivă „Gârla Morii”, din Lunca Sucevei.

Precedentele zece ediţii ale Campionatului judeţean de minifotbal au revenit formaţiilor Inter Conti (patru titluri), Revine (trei titluri), Crama cu Ştaif,  Vivendi și Centru Vechi.