Stadionul Areni va găzdui mâine, cu începere de la ora 18.00, un interesant meci internaţional de fotbal, între o selecţionată Under 15 a României alcătuită din jucători proveniţi din Regiunea Nord-Est a ţării noastre şi echipa naţională de juniori a Republicii Moldova la această categorie de vârstă. Întâlnirea se poate considera drept revanşa partidei care a avut loc în urmă cu o lună, la Chişinău, şi care s-a încheiat cu victoria la limită a tricolorilor cu scorul de 2-1. Din lotul selecţionatei Regiunii Nord-Est a României fac parte trei fotbalişti suceveni legitimaţi la gruparea Juniorul, este vorba de Sebastian Nechita, Răzvan Zofotă şi Denis Solovăstru, precum şi Filip Rusu, de la Liceul cu Program Sportiv.

„Ne bucură faptul că reuşim să marcăm Anul Centenarului printr-un meci internaţional la Suceava, între echipele României şi Republicii Moldova, şi sper că publicul va veni în număr mare la stadion ca să-i încurajeze pe jucătorii noştri. În afară de jocul propriu-zis, le-am oferit oaspeţilor noştri şi posibilitatea de a vizita mănăstirile din Bucovina. Delegaţia Republicii Moldova va înnopta, de altfel, la Putna, şi doresc să mulţumesc pe această comunităţii putnene pentru ospitalitate”, a declarat Ciprian Anton, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava.

Cu ocazia acestui eveniment, vor fi prezenţi la Suceava fostul mare internaţional Gheorghiţă Geolgău, scouterul Federaţiei Române de Fotbal pentru sectorul juvenil, şi Adrian Văsâi, selecţionerul reprezentativei de juniori Under 15 a ţării noastre.