După ACS Juniorul, Luceafărul Bucovina şi Omnia, în municipiul Suceava a luat naştere în aceste zile o nouă şcoală privată de fotbal. Respectiva grupare poartă titulatura de Fotbal Club Bucovina, dorinţa antrenorilor Cornel Dârman, Lucian Burlacu şi Ciprian Dârman fiind aceea de a oferi copiilor posibilitatea de a practica un sport de performanţă în cele mai bune condiţii posibile.
„Având alături o echipă de profesionişti în domeniul fotbalului, prin conceptele, metodele şi standardele pe care ni le impunem, căutăm să aducem lângă noi copiii dornici de afirmare. Scopul Fotbal Club Bucovina Suceava este de a descoperi şi forma sportivi de performanţă pentru a juca fotbal la nivelul competiţiilor organizate de FRF. Clubul nostru oferă copiilor cadrul instituţional necesar pentru a le apăra interesele sportive în drumul lor spre performanţă la echipe de top din fotbalul românesc sau din străinătate. Unul din principalele noastre obiective este de a transmite copiilor plăcerea de a juca fotbal. Apoi, cu ambiţie, dorinţă şi muncă pot fi atinse cele mai înalte standarde. Considerăm comunicarea ca fiind unul din principalele aspecte ce asigură o dezvoltare rapidă şi sănătoasă a copiilor, astfel că punem mare accent pe acest capitol. De asemenea, fiecare copil care urmează cursurile de pregătire este urmărit la nivel individual de către antrenorii clubului, lucru foarte important în dezvoltarea abilităţilor fotbalistice şi în crearea unei educaţii corecte şi sănătoase”, se arată în comunicatul remis de Fotbal Club Bucovina Suceava, care-şi va desfăşura activitatea la baza sportivă proprie, situată pe str. Zamcii nr. 8, din Şcheia.
Cei interesaţi pot obţine mai multe detalii apelând numerele de telefon 0773 830 103 şi 0741 535 429, sau pe pagina de facebook fotbalclubbucovinasuceava.