Partidele primei etape a ediţiei de campionat 2018-2019 a Ligii a IV-a Inter Conti se vor disputa duminică, 2 septembrie, cu începere de la ora 13.00, noutatea fiind aceea că meciurile echipelor de seniori nu vor mai fi precedate de jocurile grupelor de juniori A1. În viitorul sezon se vor afla pe tabloul de concurs 16 formaţii, cu două mai mult decât în campionatul precedent. La startul întrecerii se vor afla şi câteva nume noi, precum nou promovatele Viitorul Vereşti şi Vânătorul Dorna Candrenilor, sau recent înfiinţata ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, LPS Suceava şi Sporting Poieni Solca, care au făcut cereri la Asociaţia Judeţeană de Fotbal pentru a li se permite participarea în Liga a IV-a. Pe lângă Şomuz Fălticeni, care a reuşit promovarea în Liga a III-a, faţă de anul trecut au dispărut de pe tablou formaţiile Foresta II Omnia Suceava şi CS Gura Humorului.

Dar iată lista completă a formaţiilor care vor evolua în ediţia de campionat 2018-2019 a Ligii a IV-a: Viitorul Liteni, Progresul Frătăuţii Vechi, Siretul Dolhasca, Juniorul Suceava, Zimbru Siret, Victoria Vatra Moldoviţei, Şomuzul Preuteşti, FC Pojorâta, Moldova Drăguşeni, Stejarul Cajvana, Recolta Fântânele,Viitorul Vereşti, Vânătorul Dorna Candrenilor, ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, LPS Suceava şi Sporting Poieni Solca.

Dacă ar fi să ne luăm după componenţa lotului de jucători, Viitorul Liteni pare favorită la titlul de campioană, însă campionatul este lung şi pe teren se pot întâmpla multe.

 

Programul primei etape:

Viitorul Vereşti – Juniorul Suceava
Siretul Dolhasca – ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc
FC Pojorâta – Progresul Frătăuţii Vechi
Vânătorul Dorna Candrenilor – Viitorul Liteni
LPS Suceava – Stejarul Cajvana
Şomuzul Preuteşti – Moldova Drăguşeni
Zimbru Siret – Victoria Vatra Moldoviţei
Recolta Fântânele – Sporting Poieni Solca