Liceul Tehnologic „Nicanor Moroşan” din comuna Pârteştii de Jos a găzduit recent Cupa „Centenarului” la tenis de masă. Întrecerea organizată de Asociaţia Sportivă „Faga” Pârteştii de Jos, condusă de profesorul Niculai Strugariu, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava, a fost destinată elevilor de gimnaziu, liceu şi şcoala profesională, fiind dedicată sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire.

Aşa cum era de aşteptat, turneul s-a bucurat de un real succes, adunând pe tabloul de concurs peste 150 de competitori.

În concursul băieţilor de gimnaziu, primele trei locuri au fost ocupate de Ilie Cristian Andronic, Daniel Gheorghe Ureche şi Iliuță Andronic. Mihaela Todos a câştigat turneul fetelor, aceasta fiind urmată în clasament de Maya Buliga şi Ioana Isabela Sava.

Întrecerea rezervată liceenilor a fost la fel de antrenantă. La băieţi s-a impus Alexandru Silvestru Sahlean, după o luptă foarte strânsă cu Marian Ferar şi Ionuț Ungureanu. Concursul feminin a fost câştigat de Alexandra Maria Solcan, care le-a devansat în clasament pe Monica Ciorneiu şi Elena Strugaru.

Mențiuni au obținut Cosmina Lazarovici, Cristi Ionuț Ciurari, Gabriela Sahlean şi Marius Răzvan Todosi, toți laureații fiind premiați cu medalii şi diplome de către organizatori.

Turneul de tenis de masă de la Pârteştii de Jos a avut loc în cadrul Olimpiadei Gimnaziilor şi al Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.