Grupa de copii născuţi în anul 2011 de la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei a participat la sfârşitul săptămânii trecute la Cupa Viitorul, competiţie găzduită de oraşul Năsăud. Alături de formaţia pregătită de Ionel Nemeş, pe tabloul de concurs s-au mai aflat formaţiile Avântul Reghin, Transilvania Bistriţa, Sporting Recea, Kids Gurghiu, Heniu Prundu Bârgăului şi Viitorul Năsăud. Micii fotbalişti suceveni au dovedit o mare poftă de joc, izbutind să intre în posesia trofeului după ce au repurtat victorii pe linie. În faza grupelor, dornenii au dispus cu scorul de 3-0 de Sporting Recea, cu 2-1 de Transilvania Bistriţa şi cu 10-0 de Viitorul Năsăud, pentru ca în finală să-i învingă cu 2-0 pe adversarii lor de la Kids Gurghiu.

„Doresc să-i felicit pe jucătorii mei pentru acest parcurs şi să le mulţumesc părinţilor pentru sprijin”, a declarat antrenorul Ionel Nemeş.

Pe parcursul lunii februarie, alte trei cluburi sucevene vor participa cu echipele de copii la mai multe turnee organizate în municipiul Braşov. Astfel, între cele aproximativ 140 de formaţii care vor fi prezente la cea de-a X-a ediţie a Braşov Indoor Cup se vor afla şi grupările sucevene Juniorul Suceava şi Junior Câmpulung Moldovenesc. Juniorul Suceava va alinia echipe la categoriile de vârstă 2008, 2010, 2011 şi 2012, în vreme ce Junior Câmpulung Moldovenesc se va prezenta cu echipele 2011 şi 2012. Juniorul Suceava va mai participa între 4 şi 7 februarie la Cupa Prieteniei, cu grupa de 2003, iar între 15 şi 17 februarie la Balkan Elite Cup, cu grupele de copii născuţi în anii 2006 şi 2007, această din urmă competiţie urmând să fie onorată şi de către Liceul cu Program Sportiv Suceava.