În zilele de 9 şi 10 februarie, în sala de sport din Ipoteşti va avea loc cea de-a cincea ediţie a Cupei „Activ Tişăuţi” la minifotbal. La competiţie vor participa echipe alcătuite din practicanţi ai acestui sport din judeţul Suceava, având drept de joc şi jucătorii legitimaţi. Nu mai puţin de 20 de formaţii se vor afla pe tabloul de concurs, este vorba de Muşatinii, Dael, Young Sport, Casa Grup, Rai Caffe, FC Soarelui, IPA 3, Olly Gang, Inter Conti, Croitoria Cuti, Viitorul, Adistal Autobest HQ, toate din Suceava, Şoimii, Juniorul, Mihu Acoperişuri, toate din Ipoteşti, Activ Tişăuţi, Ayan Vereşti, Trecătorul Şcheia, Constructorul Măriţei şi Quens Park Lisaura.

„Sperăm ca turneul să se desfăşoare în spiritul fair-play-ului şi să nu existe evenimente nedorite. Aş mai dori să precizez că întrecerea va avea şi un aspect caritabil, atât banii strânşi de la sponsori, cât şi mare parte a taxei de participare urmând să fie donaţi familiei micuţei Larisa Mihaela Airinei, fetiţa rămasă cu leziuni grave în urma accidentului care a avut loc pe trecerea de pietoni din dreptul Tribunalului Suceava, soldat cu decesul mamei sale”, a declarat Ciprian Chir, managerul turneului. Buna desfăşurare a partidelor va fi asigurată de arbitrii Ovidiu Vranău şi Stelică Boariu.

Primele patru ediţii ale Cupei „Activ Tişăuţi” au fost câştigate de formaţiile Linda Ecotil Suceava (2015), Craftools Suceava (2016), Ayan Vereşti (2017) şi Rai Caffe (2018).