Astăzi se vor disputa un număr de trei partide în Cupa Monitorul la tenis de câmp, toate contând pentru Categoria Principală. Două dintre meciuri se vor juca la Baza sportivă Unirea, iar unul la IRE.

La competiția din acest an participă 192 concurenți, însă unii dintre ei au ales să se înscrie la două categorii, astfel că tabloul de concurs numără 227 de competitori. Nu mai puțin de 800 de meciuri va cuprinde maratonul din 2019 al Cupei Monitorul.

Întrecerea în sine este structurată pe mai multe categorii, în funcţie de nivelul de joc al fiecăruia şi de vârstă. În interiorul Cupei Monitorul vor exista practic zece competiţii distincte: Secundară minus 40 de ani, Secundară plus 40 de ani, Principală minus 40 de ani, Principală 40-50 de ani, Principală plus 50 de ani, Elită minus 40 de ani, Elită plus 40 de ani, Veterani plus 60 de ani, Veterani plus 65 de ani și Veterani plus 70 de ani.

Partidele vor avea loc ca şi până acum, pe zgură, în locaţiile deja tradiţionale, Complexul Sportiv „Unirea” şi la Baza Sportivă IRE.  După încheierea turneelor rezervate seniorilor, tot în cadrul Cupei Monitorul vor fi organizate, ca şi anul trecut, un concurs feminin şi un altul destinat copiilor, întrecere care a fost inclusă deja în calendarul Federaţiei Române de Tenis.

Programul zilei de astăzi, în Cupa Monitorul:

Marţi, 21 mai, ora 08.00  

Iulian Semaca -  Cătălin Avasiloaie

Principală, +40, Grupa D

Baza Unirea

Marţi, 21 mai, ora 10.00  

Adi Ungureanu – Andu Vornicu

Principală, +40, Grupa A

Baza Unirea

Marţi,  21 mai, ora 10.00  

Mihai Schull – Codruţ Popescu

Principală, +40, Grupa F

Baza IRE