CSM Bucovina Rădăuți a anunțat ieri înregimentarea jucătorilor Iosif Netbai și Vasilică Mihăeș. Netbai are 27 de ani, evoluează pe postul de atacant și nu se află la prima experiență în tricoul formației antrenate de Dorin Goian și Daniel Bălan. De-a lungul carierei Netbai a mai trecut pe la echipe precum CSM Roman, Transdor Tudora, Sănătatea Dărăbani sau FC Hărman. Mihăeș este un experimentat fundaș central în vârstă de 29 de ani, care are în CV formații ca Sepsi Sfântu Gheorghe, Aerostar Bacău, FC Zagon sau Metalul Buzău.

În afară de cei doi, Bucovina i-a mai transferat în această vară pe Ionuț Plămadă (venit de la ASU Poli Timișoara), Cosmin Țapu (venit de la Ceahlăul Piatra Neamț) și Daniel Bejenar (fotbalist crescut de LPS Suceava, care a evoluat în returul ediției trecute de campionat pentru Foresta).

Începând de luni, fotbaliștii Bucovinei Rădăuți se antrenează în localitate, în regim de semicantonament, urmând ca sâmbătă să dispute un joc test, la Suceava, împotriva echipei de juniori a Liceului cu Program Sportiv.

În cadrul pregătirii de vară, jucătorii Bucovinei au în program și mai multe meciuri amicale, după cum urmează: cu FC Amicii Bruxelles, o formație alcătuită din români stabiliți în Belgia, pe 24 iulie, cu Gloria Bistrița, pe 26 iulie, la Vatra Dornei, cu Aerostar Bacău, pe 30 iulie și pe 17 august, cu Șomuz Fălticeni, pe 3 și 10 august, cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 7 august, și cu FC II Botoșani, pe 13 august.

Startul ediției de campionat 2019-2020 a Ligii a III-a va avea loc pe data de 24 august.