Tânărul mijlocaş Aurel Constantin June, fotbalist format de Sporting Juniorul Vaslui, dar care a ajuns în curtea Forestei în această vară, a fost convocat la echipa naţională de juniori Under 19 a României. Micii tricolori antrenaţi de Laurenţiu Roşu vor sta în cantonament la Centrul Naţional de Pregătire de la Mogoşoaia până pe data de 8 august, interval de timp în care vor susţine şi două meciuri test împotriva selecţionatei similare a Israelului, pe 6 şi pe 8 august.

June a ajuns pe Areni în urmă cu două săptămâni, debutând pentru Foresta în amicalul cu Aerostar Bacău, disputat în urmă cu 10 zile.

Echipa naţională Under 19 se pregăteşte intens pentru calificările la Campionatul European, care se va desfăşura anul viitor în Irlanda de Nord. România se află în grupă cu Spania, Serbia şi Lituania, urmând să debuteze în competiţie în luna octombrie a acestui an.

La Turul de Elită, programat în luna martie a anului 2020, se vor califica primele două clasate în cele 13 grupe şi cel mai bun loc trei, cărora li se alătură Portugalia.

La Campionatul European Under 19, care se va disputa în luna iulie a anului 2020, se vor califica cele şapte câştigătoare ale grupelor Turneului de Elită, împreună cu ţara gazdă, Irlanda de Nord.