Șomuz Fălticeni a rămas fără victorie pe teren propriu în acest sezon și după duelul de sâmbătă, cu gruparea KSE Târgu Secuiesc. Întâlnirea s-a încheiat cu scorul de 2-2, gazdele având meritul că au reușit să revină de la 0-2. Așadar, oaspeții au început mai bine meciul și au luat rapid un avantaj consistent pe tabela de marcaj, ca urmare a reușitelor semnate de Păun și Popa, în minutele 14 și 20. Fălticenenii au început cursa de urmărire și au izbutit să reducă din handicap până la pauză, prin golul marcat de Edi Julei, cu capul, în minutul 28. Eforturile celor de la Șomuz au fost răsplătite în ultimele secunde de prelungiri, atunci când portarul Cătălin Pascal a executat o lovitură liberă de la 40 de metri, iar noul intrat Vasile Priboi a reluat balonul în plasă, de la 4 metri, dintr-un mănunchi de jucători.

„Noi ne-am propus câștigarea celor trei puncte, însă după ce am fost conduși cu 2-0 și am marcat golul egalizator în minutul 90+4, trebuie să ne declarăm mulțumiți cu acest deznodământ”, a declarat directorul sportiv al fălticenenilor, Iulian Darabă.

Șomuz a evoluat în alcătuirea: C. Pascal – Marinescu, Toukam, Chisăliță, Iorga, Baciu, Zamă, Julei, Tchassem, Wilfred, Mateiciuc. Au mai intrat: Afalna și Priboi.