CSM Bucovina Suceava a început cu stângul noul sezon al Diviziei Naţionale de Rugby şi a părăsit învinsă terenul de joc în meciul cu RC Bârlad. Gazdele s-au impus cu scorul de 52-15, după ce la pauză cele două echipe au mers aproape umăr la umăr, scor 21-15 pentru bârlădeni.

Practic, în prima jumătate a meciului s-a jucat foarte deschis şi ambele formaţii au fost, pe rând, în avantaj. La reluare, gazdele au mai punctat printr-un eseu netransformat, iar sucevenii au avut o bună oportunitate de a se apropia din nou, dar arbitrul a fluierat eronat şi începând din acest moment pe teren a mai existat o singură echipă.

„Am făcut o repriză bună, dar se vede că nu suntem sută la sută în ceea ce priveşte capacitatea de efort, plus că mai avem jucători accidentaţi, iar schimbările pe care am fost obligat să le fac nu au dus plusul de valoare şi prospeţime la care speram. Vreau să remarc juniorii din echipă, cărora le prevăd un viitor foarte frumos”, a declarat Marius Colţuneac, antrenorul celor de la CSM Bucovina Suceava.

Din păcate, la meciul de ieri de la Bârlad s-a accidentat Nicu Ignea, jucător venit de la Năvodari, care este incert pentru etapa următoare, programată sâmbătă, 5 octombrie, pe teren propriu, în faţa celor de la RC Griviţa.