Șapte dintre rugbiștii U 18 de la CSȘ Gura Humorului, de la echipa care a obținut trei titluri naționale consecutive, au început și anul 2020 în lotul Naționalei, fiind convocați la primul stagiu de pregătire centralizată din acest an. Pentru acest cantonament au fost convocați 34 de jucători, 20 înaintași și 14 jucători de treisferturi, care se pregătesc la Snagov, în perioada 13-19 ianuarie. Acest stagiu are ca scop testarea sportivilor înaintea stagiului de pregătire fizică ce va avea loc în luna februarie.

De la CSȘ Gura Humorului au fost convocați următorii jucători:  Irinel Sebastian Legean (pilier), Sebastian Vasilovici (taloner), Alexandru Tucaliuc,  Ilie Cătună (ambii linia a II-a), Alexandru Ioan Gîrda, Alin Conache (mijlocași la grămadă) și Dumitru Robert Cioltan (centru).

Cei șapte sunt deja prezențe constante la lot, deseori mai fiind convocat și Alexandru Bandol.

Antrenorul echipei U 18 de la CSȘ Gura Humorului, Andrei Varvaroi, a subliniat importanța acestor convocări, elevii săi având posibilitatea de a face și o altfel de pregătire tehnico-tactică, în compania celor mai buni sportivi din țară la categoria lor. Și ceilalți membri ai echipei U 18 CSȘ Gura Humorului au reînceput pregătirea de ieri, odată cu revenirea la școală.

La nivel de națională, juniorii U 18 se pregătesc de Campionatul European de rugby.

La Gura Humorului, echipa U 18 pregătește returul campionatului în urma căruia se speră că va încununa succesele din ultimii trei ani cu un nou titlu național. La finalul turului, elevii lui Andrei Varvaroi sunt în grafic, pe primul loc, cu 25 de puncte, acumulate în urma a cinci victorii și a unui rezultat de egalitate.