Fotbaliștii Forestei au avut parte de o surpriză la antrenamentul de ieri dimineață, susținut în sala de atletism de la stadionul Areni. Invitat special a fost primarul Sucevei, Ion Lungu, care a dorit să-i asigure pe jucători și staff-ul echipei de tot sprijinul Consiliului Local.

„M-am întâlnit în această dimineață cu jucătorii și staful tehnic al echipei Foresta, condus de domnul Petre Grigoraș. Le-am garantat că din punctul de vedere al primăriei  sunt îndeplinite toate condițiile pentru promovare. Chiar astăzi (n.r. joi) am aprobat suma de 2.500.000 lei pentru echipa de fotbal. Sper ca echipa să se pregătească bine, să facă un retur bun, astfel încât să revenim la vară în eșalonul al doilea al fotbalului românesc. În altă ordine de idei, vreau să anunț că miercuri a avut loc licitația pentru montarea instalației de nocturnă pe stadionul Areni, la care au fost depuse patru oferte”, a declarat edilul Ion Lungu.

Foresta ocupă locul secund la finalul turului Ligii a III-a, având cu 4 puncte mai puțin decât liderul Seriei I, Aerostar Bacău.

Forestierii vor începe returul Ligii a III-a pe data de 7 martie, în deplasare, cu Sporting Liești.