Zilele trecute, grupa de copii născuți în anul 2010 a clubului ACS Luceafărul Bucovina Suceava a participat la Cupa Play, unde au fost înscrise 31 echipe din toată țara. Micii fotbaliști pregătiți de antrenorul Mihai Ciubotaru au realizat un parcurs bun, format din 6 victorii și o înfrângere, aceste rezultate plasându-i pe suceveni pe locul 5 la finalul întrecerii. Luceafărul Bucovina a trecut de Luceafărul Galați (6-0), Play Bacău (8-0), Juniorul Dorohoi (3-0), Național Golești (7-0), Juniorul Galați (2-0) și Magic Iași (5-1), fiind învinsă cu 3-1 de Artys Botoșani.

„Am participat la acest turneu cu scopul de a valorifica mijloacele pe care le folosim la antrenamente, în vederea dezvoltării relațiilor de joc din punct de vedere calitativ. Sunt mulțumit de evoluția copiilor care și-au exprimat dorința de afirmare într-un mod pozitiv, creând faze de joc interesante, atât individuale, cât și colective. Meciurile din faza grupelor nu ne-au pus probleme, terminând grupa pe locul unu cu 12 puncte, 24 de goluri înscrise și nici un gol primit. În vederea calificării pentru locurile 1 – 4 am întâlnit echipa din județul vecin, Artys Botoșani, unde norocul s-a îndreptat spre adversari. Eșecul din jocul precedent ne-a trimis să luptăm pentru locul 5, partidele următoare câștigându-le fără probleme. Deși suntem învățați ca la orice compețiție să fim pe podium, acceptăm cu greu și locul 5. Doresc să adresez felicitări copiilor pentru implicare și efortul depus și să mulțumesc părinților pentru susținere”, a declarat antrenorul Mihai Ciubotaru.

Lotul de jucători cu care gruparea Luceafărul Bucovina Suceava a participat la turneul de la Bacău: Barbă Darius, Axenti Alexandru, Logigan Petru, Jitariuc Fabian, Curic Matei, Neamțu Ianis, Rusu Rareș, Păstrăv Luca, Bisceadă Sebastian, Lupeș Augustin, Bocăneț Cosmin.