Cupa Primăverii la şah va avea loc anul acesta în ziua de sâmbătă, 29 februarie. Organizatorii de la CS Ariadna Suceava au anunţat că evenimentul va avea loc în sediul Așezământului social-cultural al bisericii Sf. Înviere Suceava, vizavi de parcul central din Suceava.  

La concurs sunt invitaţi să participe copii, fete şi băieţi, cu vârsta de până la 16 ani. Concursul se va desfăşura în sistem elveţian, open, 5 runde sau în sistem clasic, după caz. 

Potrivit organizatorilor, şedinţa tehnică va avea loc în ziua concursului, la ora 9,15, iar prima rundă va începe la ora 10.00. 

Concursul va fi organizat în colaborare cu Direcția Județeană de Tineret și Sport Suceava. Fondul de premiere va fi constituit din contribuţia firmei SC ROCAST NORD SRL Suceava, sponsorul principal al competiției. Copiii participanți nu vor plăti  taxa de participare şi organizare. 

Toți copiii care vor concura la această competițe  vor avea asupra lor copii după certificatele de naștere sau cărțile de identitate, după caz. Relaţii suplimentare la telefon 0723 66 98 18.