Bucovina Rădăuți trebuia să dispute la mijlocul acestei săptămâni, pe teren neutru, la Roman, un meci amical în compania liderului Seriei I a Ligii a III-a, Aerostar Bacău, însă meciul a fost amânat pe ultima sută de metri de cele două cluburi, de comun acord. Rădăuțenii nu stau însă în această perioadă, ci pregătesc intens startul sezonului oficial de primăvară, care se va produce pe data de 7 martie, pe teren propriu, împotriva formației Hușana Huși.

Până la startul returului, rădăuțenii mai au în program un ultim joc test, cu FC II Botoșani. Partida va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 14.00, pe stadionul Municipal.

În altă ordine de idei, gruparea Bucovina a anunțat cooptarea în cadrul clubului a lui Dragoș Tătar, o fostă legendă a clubului. În vârstă de 56 de ani, Tătar a apărat vreme de 15 ani culorile rădăuțene, la sfârșitul carierei de jucător el activând și ca antrenor al echipei. De asemenea, acesta a evoluat și în Divizia B pentru Bucovina Suceava, între anii 1992-1996.

„Ne-am completat staff-ul tehnic cu un rădăuțean get-beget, care a reprezentat ceva pentru fotbalul din oraș. Daniel Bălan și Marius Lup mai aveau nevoie de cineva care să-i ajute și am considerat că <Ticuț> este persoana potrivită”, a declarat Iulian Ionesi, omul bun la toate în cadrul grupării rădăuțene.