Instalarea lui Dorin Goian și Daniel Bălan pe banca tehnică a Forestei reprezintă argumente solide pentru suporterii suceveni, care doresc ca purgatoriul eșalonului al treilea să se termine cât mai curând. O veste bună o reprezintă și faptul că Primăria Suceava, care reprezintă principala sursă de finanțare a echipei, și-a reiterat sprijinul pentru activitatea fotbalistică, edilul Ion Lungu dând asigurări că „galben-verzii” vor primi întreaga sumă de bani alocată de către Consiliul Local pentru anul 2020.

„Am avut o întâlnire cu noul antrenor al Forestei Suceava, Dorin Goian, și cu președintele clubului, Andrei Ciutac.Aceștia mi-au prezentat strategia pentru noul sezon fotbalistic. I-am asigurat de sprijinul Primăriei cu criteriu de performanță, promovarea în Liga a II-a. De asemenea, Primăria va monta nocturna pe stadionul Areni după finalizarea licitației și va începe modernizarea stadionului”, a declarat edilul Sucevei.

Antrenorul Dorin Goian a anunțat că va da startul pregătirilor pentru noul sezon pe data de 8 iulie, în condițiile în care ediția de campionat 2020-2021 a Ligii a III-a va debuta, cel mai probabil, în ultima decadă a lunii august.

Conducerea clubului a perfectat deja și un prim transfer, este vorba de fundașul central Vasile Vitu, fostul căpitan de echipă al grupării Bucovina Rădăuți.

„Suntem în discuții cu mai mulți jucători de valoare. În mod sigur vor mai sosi fotbaliști pe Areni în această vară, însă o prioritate pentru noi o reprezintă și prelungirea contractelor jucătorilor de bază din sezonul precedent”, a precizat președintele clubului, Andrei Ciutac.

Printre fotbaliștii din vechea gardă care și-au dat acordul pentru a continua pe Areni se află fundașul Dudu Drugă, mijlocașii Eugeniu Celeadnic și Ruben Sumanariu și atacantul Robert Martin.