Cu o nouă conducere tehnică, alcătuită din Iulian Ionesi, antrenor principal, și secunzii Dragoș Tătar și Cristian Butnariu, Bucovina Rădăuți a început miercuri pregătirile pentru ediția 2020-2021 a Ligii a III-a. Lotul prezent la reunire este și el schimbat față de sezonul precedent, rădăuțenii despărțindu-se în această vară de mai mulți jucători. Astfel, portarul Daniel Zvoronciuc, fundașul central Vasile Vitu și mijlocașii Iosif Netbai și Andrei Sahlean au plecat la Foresta, fundașul dreapta Andrei Alecsandru a ajuns în curtea celor de la Aerostar Bacău, în vreme ce apărătorul central Vasilică Mihăeș s-a transferat la Metalul Buzău.

Chiar și așa, la primul antrenament din pandemie susținut de Bucovina au fost prezenți nu mai puțin de 20 de jucători, alături de portarii Ionuț Puianu și Cristi Butnariu, fundașii Florin Antonesei, Mugur Florescu, Alexandru Ciobanu și Abel Coajă, mijlocașii Vasile Dănilă și Daniel Bejenar și atacanții Ionuț Plămadă, Ionel Stoian, Cătălin Coroamă și Ionel Ionesi, mai participând la ședința de pregătire juniorul Marius Puha, de la LPS Suceava, dar și alți jucători tineri, de perspectivă, din zona Rădăuțiului. A lipsit motivat atacantul Robert Ciobanu, care a fost învoit de conducerea clubului.

„Mă bucur că am reluat antrenamentele după atâta pauză. Important este că ne bucurăm în continuare de sprijinul Primăriei și al Consiliului Local, iar cu multă muncă și seriozitate, sper să construim un grup solid, astfel încât să repetăm clasările fruntașe din sezoanele precedente. În mod sigur, o să ne completăm lotul cu fotbaliști importanți în perioada următoare. Suntem în discuții avansate, iar cu unii dintre ei suntem ca și înțeleși”, a declarat noul antrenor principal, Iulian Ionesi.