Gruparea Șomuz Fălticeni și-a propus un obiectiv îndrăzneț pentru ediția viitoare a Ligii a III-a. În acest sens, antrenorul Daniel Stoica își construiește un lot solid, cu care să atace primele poziții ale clasamentului. Astfel, după portarul Claudiu Chindriș, venit de la FC U Craiova, fundașul central Bogdan Forisz, adus de la Național Sebiș, și juniorul Carlos Mocan, transferat de la Universitatea Cluj, gruparea fălticeneană a anunțat și înregimentarea mijlocașului Alexandru Micloș, de la FC Botoșani.

De asemenea, la sfârșitul acestei săptămâni sunt așteptați să ajungă la Fălticeni doi fotbaliști brazilieni, care vin de la o echipă de prima ligă, din Albania.

„Cred că avem un lot bun, cu care putem să atacăm primele trei poziții ale campionatului. Sperăm să ajungă cu bine și brazilienii, despre care avem referințe foarte bune. Mai căutăm un atacant de valoare și apoi putem spune că suntem acoperiți pe toate posturile. Pe de altă parte, pe lângă sprijinul constant primit din partea primăriei, dorim să anunțăm că am semnat parteneriate cu câțiva sponsori foarte importanți, precum Raitar, Romfour și Ceztrans Company. De asemenea, purtăm discuții în acest sens și cu alte societăți comerciale de succes din zona Fălticeniului”, a declarat Iulian Darabă, directorul sportiv al celor de la Șomuz.

Ediția 2020-2021 a Ligii a III-a este programată să înceapă pe data de 29 august.