Fotbaliștii grupării Foresta Suceava se pregătesc zilnic, pe stadionul Areni, în perspectiva viitorului sezon al Ligii a III-a. „Galben-verzii” sunt încă în perioada de căutări, antrenorii Dorin Goian și Daniel Bălan testând mai mulți jucători în ultimele două săptămâni. Ultimul fotbalist sosit în probe la Suceava este mijlocașul stânga Robert Dicu, în vârstă de 20 de ani, care în ultimele două sezoane a evoluat la gruparea de eșalonul al treilea Metalurgistul Cugir.

În aceeași ipostază se mai află fundașul central Cristian Novacek (24 de ani), de la Concordia Chiajna, mijlocașul Ionuț Pelepco (30 de ani), sucevean la origine, care a trăit în Spania de la vârsta majoratului, acolo unde a jucat pentru mai multe formații din ligile inferioare, precum și juniorii Rareș Gal, care evoluează pe postul de portar, fundașul dreapta Vlad Fărcășan, ambii de la CFR Cluj, și atacantul George Parasca, de la LPS Suceava.

În altă ordine de idei, ivorianul Emerson Garley Zinnah și fundașul lateral Marin George, de la Astra 2 Giurgiu, nu au reușit să impresioneze, așa că Foresta a renunțat la orice intenție de transfer în ceea ce îi privește.

În această vară, gruparea suceveană a transferat cu acte în regulă cinci jucători, este vorba de mijlocașul Cosmin Rotaru, de la Ceahlăul Piatra Neamț, portarul Daniel Zvoronciuc, fundașul Vasile Vitu, mijlocașul Andrei Sahlean și atacantul Iosif Netbai, toți de la Bucovina Rădăuți.