Cea de-a XI-a ediție a Cupei Monitorul s-a încheiat oficial vineri, odată cu disputarea ultimelor două partide din acest sezon. În primul joc, având ca miză ocuparea celui de-al treilea loc pe podiumul Categoriei Principală +40, s-au întâlnit fostul mare fotbalist sucevean Dorin Goian și arbitrul FIFA Sebastian Gheorghe. Partida a fost una deosebit de spectaculoasă și s-a încheiat cu victoria în trei seturi a lui Goian, cu scorul de 6-1, 1-6, 6-1. „Balul” a fost închis de către Ioan Bedicov și Constantin Semaca, care s-au confruntat în finala mică a Categoriei Veterani +70. Câștig de cauză a avut de această dată fostul rugbist Ioan Bedicov, cu 7-5, 6-1.

Cupa Monitorul la tenis de câmp este prima competiție din municipiul Suceava care s-a reluat după ce activitatea sportivă a fost paralizată din cauza COVID-19. Cei peste de 200 de concurenți înscriși pe tabloul de concurs au fost împărţiţi în mai multe categorii, în funcţie de nivelul de joc al fiecăruia şi de vârstă.

Competiția s-a derulat pe toată perioada sezonului cald, pe terenurile de zgură de la Complexul Sportiv „Unirea”, adunând până la final un număr record de 736 de meciuri.